безплатен телефон за поръчки от цялата страна 080018080
Сума 0.00 лв

 

 
 
 
 
ДЕЗИНФЕКТАНТ МЕДИЦИНСКИ ЗА РЪЦЕ ESSENTICA PURE 5Л
zoom

ДЕЗИНФЕКТАНТ МЕДИЦИНСКИ ЗА РЪЦЕ ESSENTICA PURE 5Л

Каталожен номер: 711808


Essentica Pure е течност на алкохолна основа, предназначена за хигиенна дезинфекция и почистване на ръцете без необходимост от вода и сапун. Биоцид с бактерицидно, фунгицидно (вкл.дрождецидно) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие. Лабораторно тестван. Съдържа 70% алкохол и убива 99.9% от бактериите и вирусите.

Essentica Pure е приятно ароматизиран с натурално масло от лавандула, което има освежаващи и противовъзпалителни свойства. Съдържащият се глицерин предпазва и омекотява кожата. Продуктът не съдържа оцветители, за да се намали риска от алергизиране. Essentica Pure е подходящ за ежедневна употреба. Течната консистенция позволява по-качествено нанасяне и съответно по-ефективна дезинфекция. След употреба няма лепкаво усещане.

Essentica Pure съдържа съставки с изцяло натурален произход.

Семейната опаковка от 5 литра осигурява на любимите хора вкъщи сигурна и ефективна защита от микроби, бактерии и вируси. Подходяща и за офиса, и за презареждане – тя е идеалното решение за дезинфекция, когато сте на работа. С удобна дозаторна капачка.

Активно вещество:
Етанол 63 g/100 g (70 ml/100 ml).

Начин на употреба:
Биоцидът е готов за употреба. Достатъчно количество от него, приблизително 3 ml или повече, се нанасят на кожата на видимо чисти и сухи ръце в продължение на: за бактерицидно и дрождецидно – 1 минута; за фунгицидно и ограничено вирусоцидно действие – 2 минути. При третиране на ръцете кожата трябва да бъде влажна до края на експозиционното време. Не е необходимо измиване с вода след употребата.

Опаковка:
5 литра


Еssentica pure Дезинфектант за ръце на алкохолна основа с масло от лавандула дезинфекцира и почиства ръцете като убива 99.9% от бактериите и вирусите с обвивка.



 
бр.
44
99 
лв 
без ДДС 
53.99лв. с ДДС
 
 
Кафе и напитки
 
ТЪРСЕНЕ ПО МАРКА
АБОНИРАЙ СЕ ЗА ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
 
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ |
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА |