безплатен телефон за поръчки от цялата страна 080018080
Сума 0.00 лв

 

 
 
 

Общи условия

Настоящият уеб сайт и съдържащите се в него търговски предложения за продажба на стоки и услуги са насочени към юридически и физически лица – търговци и целят задоволяване на техните нужди в ежедневната им търговска и професионална дейност. Лицата не търговци имащи достъп до настоящия уеб сайт и проявяващи интерес към определени стоки или услуги предлагани от Офис Експрес могат да получат подробна информация за предлаганите стоки и услуги на безплатен телефон 0 800 1 80 80 за поръчки от цялата страна или в търговските центрове в страната. Всички промоционални оферти важат до изчерпване на количествата или изтичане срока на промоцията.

Условия на доставка

Офис Експрес извършва БЕЗПЛАТНА доставка по регламентиран график (виж тук).

В останалите населени места на страната доставката се осъществява с куриер за сметка на получателя. За повече информация: безплатен телефон 0 800 1 80 80, мтел 0888 13 80 80, глобул 0895 13 80 80.

ЛОГИСТИЧНА КАРТА НА ОФИС ЕКСПРЕС (изтегли от ТУК)

Офис Експрес не изпълнява поръчки под 29 лв. без ДДС.

Банков превод

Този начин на плащане е възможен след сключване на договор с Офис Експрес Сървис АД. При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на Офис Експрес Сървис АД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Наложен платеж

Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 17:30 часа за потвърждение, на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

Възможност за обобщаване на всички направени през месеца поръчки и издаване на фактура в края на календарния месец

За повече информация: 0800 180 80*

Рекламации

- Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на доставка.

- При случаи на скрит дефект на стоката, несъответсвие с обявения размер или обявената търговска марка, имате право да предявите рекламация в едноседмичен срок от датата на фактурата.

- Вследствие на рекламацията можете да приемете замяна на продукта или получаване обратно по споразумение заплатената сума.

- Рекламираната стока следва да се предостави на търговеца в оригиналната опаковка заедно с придружаващата я документация.


* От всички цифрови централи на БТК в страната

ТЪРСЕНЕ ПО МАРКА
АБОНИРАЙ СЕ ЗА ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
 
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ |
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА |