безплатен телефон за поръчки от цялата страна 080018080
Сума 0.00 лв

 

 
 
 
 
ДЕЗИНФЕКТАНТ ЗА РЪЦЕ Essentica Pure 5 ЛИТРА
zoom

ДЕЗИНФЕКТАНТ ЗА РЪЦЕ Essentica Pure 5 ЛИТРА

Каталожен номер: 711742


Essentica Pure е течност на алкохолна основа, предназначена за хигиенна дезинфекция и почистване на ръцете без необходимост от вода и сапун. Биоцид с бактерицидно, фунгицидно (вкл.дрождецидно) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие. Лабораторно тестван.РАЗРЕШЕНИЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАЗАРА НА БИОЦИД: №2749-2/12.06.2020 г.
Essentica Pure е приятно ароматизиран с натурално масло от лавандула, което има освежаващи и противовъзпалителни свойства. Съдържащият се глицерин предпазва и омекотява кожата. Продуктът не съдържа оцветители, за да се намали риска от алергизиране. Essentica Pure е подходящ за ежедневна употреба. Течната консистенция позволява по-качествено нанасяне и съответно по-ефективна дезинфекция. След употреба няма лепкаво усещане.
Essentica Pure съдържа изцяло натурални съставки.
Активно вещество: Етанол 63g/100 g (70 ml/100 ml).
Начин на употреба: Биоцидът е готов за употреба. Достатъчно количество от него, приблизително 3ml или повече, се нанасят на кожата на видимо чисти и сухи ръце в продължение на: за бактерицидно и дрождецидно - 1 минута; за фунгицидно и ограничено вирусоцидно действие - 2 минути. При третиране на ръцете кожата трябва да бъде влажна до края на експозиционното време. Не е необходимо измиване с вода след употребата.
Многофункционална употреба: Essentica Pure е идеалното решение за хигиена на ръцете когато сте на път, на работа или вкъщи.


Наличност:
по заявка


 
бр.
39
79 
лв 
без ДДС 
47.75лв. с ДДС
 
 
Кафе и напитки
 
ТЪРСЕНЕ ПО МАРКА
АБОНИРАЙ СЕ ЗА ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
 
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ |
  • 0800 1 80 80 - БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН НА КЛИЕНТА |